Старши треньорът на Ботев (Пловдив) - Душан Керкез, сподели мнението си след

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) - Душан Керкез, сподели мнението си след
Коментари Харесай

Керкез: Играхме много по-добре от Локомотив, трябваше да спечелим

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) - Душан Керкез, показа мнението си след дербито с градския съперник Локомотив, приключило наедно 0:0. Наставникът на " канарчетата " съобщи, че неговият тим е играл доста по-добре от своя съперник и изрази страдание, че " жълто-черните " не завоюваха трите точки.

" Мисля, че изиграхме доста мощен мач, който трябваше да спечелим. Момчетата дадоха всичко от себе си, играха прекрасен футбол, сътвориха положения. За Локомотив имаше една опция. Играхме много по-добре от тях. Липсваше ни обаче голът. В последните два мача вкарахме прекалено много и през днешния ден не съумяхме да се разпишем. Ако играем по този начин във всеки мач, няма от какво да се окайвам. Не сме удовлетворени, че не спечелихме това дерби. Искам да благодаря и на почитателите, тъй като сътвориха страхотна атмосфера. Те също дадоха всичко от себе си. Много малко ни липсваше, с цел да спечелим.

Дербито е мач с доста страсти. Имаме доста млади момчета и тогава, когато трябваше да бъдат по-спокойни, това не се случи. Продължаваме да работим. Така желая да виждам моите футболисти. За да спечелим дербито, би трябвало да играем мощно. Съжалявам, че не го направихме, само че ще продължаваме да работим.

Когато видите представянето на Локомотив от началото на сезона, и метода, по който ние започнахме, ние не бяхме в същата позиция от позиция на самочувствие. Те имат повече точки, само че съм благополучен от метода, по който играхме против тях. Пресирахме ги високо, спирахме им офанзивите. Така би трябвало да продължим и попаденията ще дойдат.

Ние се готвихме доста отговорно за дербито. Всички момчета са водени от страстта, тъй като това не е мач като другите. Няма по какъв начин да кажа нещо неприятно. Просто би трябвало да работим върху завършващата фаза.

Категорично имаме напредък. Подобряваме се с всеки минал мач. За нас казусът е, че към момента ни липсват точки и всяка победа е доста значима. Тъжни сме, тъй като оставам с чувството, че трябваше да победим.

Това е приказен опит - да усетя усета на това дерби. Феновете не стопираха да ни поддържат в нито една секунда. Момчетата дадоха същото от своя страна. Победите ще дойдат сигурно. Щастлив съм, че бях част от този огромен мач ", сподели Керкез, съобщи Спортал. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР